Post by duetrisoxphopyt on Mar 1, 2022 5:31:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Dino Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Dino Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide tõrgete ressurss ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Dino Park 2022 version ▞▞▞
Alguses tundub see väga lõbus, kuid pärast lugematuid tunde ja palju uusi dinosid ei saa ma ikka veel kuut esimest välja. Mida ma pean tegema, et edasi minna??? Asi hakkab masendama, tundub, et tunneli lõpus pole valgust! ABI
See on lõbus, kuid edenedes on neil raskem tasemele tõusta ja muid tavalisi asju teha ilma kalliskive ostmata.
Hea mäng oli. Jõudsin lvl-ni 67 ja siis pidi see lihtsalt olema kõige jaoks liiga palju. Areen on nali, ärge viitsige sellega. Uus võistlus oli alguses lõbus, kuid see on lihtsalt hiiglaslik müntide piha.
Race of Explorers mängus on selline rebimine! Teised mängijad istuvad ja ootavad, kuni sa kaevamise eest maksad, ja siis hüppavad sisse, et sinu luid varastada. Nii ebaõiglane, ma olen nii kurb... ;'(
See on suurepärane mäng! Alati on midagi lõbusat ja lihtsat. Reklaamid ei sega teid pidevalt.ei jõua ära oodata, millal saan avada teised areenid ja rohkem diinosid.👍🤘🙂
Tõesti suurepärane ettevalmistus fossiilide kogumiseks ja eesmärkide seadmiseks. Hoian oma pargikülastajaid toidumüüjate ja pargi kaunistamisega rahul. Kuna minu dinos arenevad, saavad nad teiste dinosaurustega võitlemiseks rõngasse panna. Siiani pole ma pidanud oma USA dollarit kulutama, sest saan pidevalt münte. Ma otsin kalliskive ja osi mehaaniliste olendite ehitamiseks. Saan haududa mune ja käia ekspeditsioonidel tasuta esemeid hankimas.
See on lõbus ja hariv mäng lastele ja täiskasvanutele. Mängu on lihtne õppida ja veelgi lihtsam mängida. Mulle hakkas see mängima hakkamisest alates väga meeldima.
Viimase kahe/kolme nädala jooksul tundub, et reklaamide vaatamise võimalus pole peaaegu kunagi saadaval.
edasiliikumiseks peab iga 5 sekundi järel reklaami vaatama. Mulle meeldib mängu idee, aga see läheb liiga kiiresti liiga aeglaseks...
Armastan seda mängu, välja arvatud juhul, kui ROE hakkab pärast kaevamiskohtade puudutamist maha jääma või võtab kaevamiseks üldse aega. Mis sellega on ja kas saate seda parandada. See nurjab kogu ROE eesmärgi (kõigepealt leida luud).
Mu poeg armastab seda mängu. Kuid kuna ma kasutan Google'i pere jälgimise rakendust, ei saa ma seda Google Play mängudesse varundada. Teisaldame ta uude seadmesse ja ta kaotab selle tulemusena kõik oma edusammud. Olen sellest tõesti nördinud. Mures, et ta ei taha enam mängida.
Mulle meeldis see mäng, kuid see ei ole selline mäng, mida saate jahvatada, ja lõpuks saab ekspeditsioonide münt otsa, võite piirkonnas võidelda, kuid kui jõuate kõrgele kohale, muutub see väga raskeks
nagu mäng, kuid pärast viimast värskendust on mängul laadimisega probleeme. Pean mängu umbes 5 korda avama ja sulgema, enne kui see tegelikult tööle hakkab. Arvan ka, et mõned hinnad võivad olla päris ennekuulmatud.
Touchgrind BMX 2 Sportgames jeen
Ma armastan seda mängu, alati on midagi teha! See on nõme, kui mul mündid otsa saavad, sest siis pean ootama, kuni need jälle kogunevad. Aga ma saan aru, et pean münte ootama. See ei ole nii halb ootamine kui mõned teised mängud. Ainus soovitus, mille ma lisaksin, on nupp "Mine kaevamiskohta", kui klõpsate dino luudel või isegi dino korpusel. Kui teil on mitu dinost, mis hõlbustaks õigele kaevamiskohale reisimist, mida ma otsin.
Nautisin oma kogemust, kuni ostsin 5-dollarise kristallide paki ega saanud neid kunagi kätte. minu saldo on kindlasti 5 dollarit lühem, kuid sellest on möödunud 24 tundi ja tasu pole veel olnud
Mulle meeldis mäng väga kuni värskenduseni... nüüd ei saa ma isegi rakendust avada. Isegi proovisin desinstallida ja uuesti installida.
See mäng on tõesti hea, kuid see pole minu lemmik. Neile, kellel rakendust veel pole, on see lahe mäng. teete fossiile kogudes dinosauruseid, kogute münte, uuendate oma dinoparki, koorute dino mune jne.
See mäng on kohutav ja mul pole aimugi, miks ma seda nii kaua mänginud olen. Kui valite valed kivid, on lihtne kaevamisel konte kaotada, sundides teid kas reklaami vaatama või kalliskive kulutama, et kaevamisele kulutatud kuld raisku ei läheks. Tunnen end kogu asja pärast üsna tugevalt relvastatuna. Kaevamised on nii kallid, et iga kord, kui registreerun, proovin vaid paar korda, ja on uskumatult masendav, kui kaevamisest ei saa midagi, mis ei ole minu süül.
Crazy Dino Park Hjernegymnastik xzyq
Suurepärane mäng, kuni olete sunnitud areenile edenemiseks minema. Areen on siiani kõige vähem lõbus asi, mida olen videomängus kogenud.
Hämmastav 🤩 Mul on palju diinosid ja nad näevad väga naljakad välja, mis on minu arvates lahe ja teiste diinodega on lõbus võidelda ja kõik on suurepärane mäng 👍😎🤩
Vau. Üks väheseid mänge, mida ma 10 minutit mängisin, oli siis tasuline. See on selgelt raha haaramine, kuna see pole meelelahutuslik, rahuldust pakkuv ega lõbus. Tõesti pettunud, kontseptsioon on olemas, teostus mitte.
aja ja raha raiskamine, kui te ei soovi istuda ja reklaame vaadata!versiooniuuendused võtavad IGAVESTI ja münte või luid on nii raske hankida isegi siis, kui vaatate kõiki nende reklaame ja panite mängu päris raha
Sest seal sab lomi
Ma tõesti naudin mängu, soovin, et see oleks tõsisem. Ma saan aru, et see on mõeldud väikestele lastele, kuid mida kõrgemale tasemele sa dinosaurused teed, seda mahajäänud nad välja näevad. Nad kõik muutuvad lihtsalt paksudeks koledateks laikudeks... Näiteks miks
väga lõbus, kuid mõned hinnad on väga kõrged ja edusammude salvestamisega on palju probleeme. see võib olla väga häiriv, kui lähete tasemelt 26 tagasi 20. tasemele.
Ma armastan seda mängu, kuid pidevad uuendused on naeruväärsed. Mängisin seda igapäevaselt võib-olla korra nädalas, kuna seda oli alati vaja värskendada.
Crazy Dino Park Puzles ypr
see on korras. täiesti reklaamist sõltuv. 90% juhtudest kritiseerivad vastandlikud dinos. suurepärane idee, vajab veidi tööd. hea viis aega veeta siiski.
viga areenil, kus täiuslikust rünnakust saab tavaline rünnak, kui kasutan velociraptorit. kaotanud palju võitlusi tänu palju väiksemale kahjule
Hea mäng
mõnikord reklaamid ei tööta ja see ei loo lisatööriistu. peale selle ma armastan seda
tundub, et see oleks hea mäng, kuid ma ei saa õpetusest mööda, kuna pliiatsi ehitamise osas on viga, kuna see soovib, et ma kulutaksin kristalle, et ehitusaega vahele jätta, kuid ei anna nuppu vajutamiseks või öelge, kui palju aega pliiatsi ehitamiseks kulub, kui ma aega vahele ei jäta.
Igav. Saate mängida tasuta, kuid raha haaramine on tõeline. "Lahingu" aspekt pole minu jaoks lihtsalt lõbus ja tasemel edasiminek on lahingute mängimise taga lukus.
Crazy Dino Park புதிர் ozv
Ma armastan seda mängu, mitte teie nägu seoses rakenduste ostmisega. Ei ole liiga kaua oodata, kuni järjekordsele kaevamisele läheb piisavalt münte. Sobib hästi minu töögraafikuga, kuid te ei jää maha, kui te ei saa seda pidevalt mängida. Sellel mängul on kindlasti igas minu seadmes alaline koht
Ma armastan seda, kuid õpetuse ajal tahtsin kalliskivi maksmise asemel oodata 9 pluss minutit, kuid tulin tagasi ja pidin kõike otsast alustama ja mulle meeldis kartulikuninganna olla nüüd, pärast mõnda aega olen pannkook, mis on hea, aga ma nautis eesnime.
Väga lõbus, ainulaadne ja põnev. See ei ole mäng, mida võtate igavesti, kuid see ei ole ka mäng, kus te seda pidevalt mängite. Selles mängus saate võidelda, kombineerida, avastada ja palju muud. Soovitan selle mängu alla laadida, kui olete huvitatud
❤️
Põhimäng on suurepärane, kuid kõrgematel tasemetel ei saa te minna järgmisele tasemele, ilma et peaksite läbima nende kohutavat ja masendavat PvP-minimängu. Viis tärni, kui see mind ei blokeerinud, aga edasi ma kahjuks ei edene.
Ma naudin mängu, kuid see on muutunud mängimatuks, ma ei saa esimest ekspeditsiooni uuesti teha ja üks kõrgemale tasemele suunatud missioon nõuab seda, ma saan teha teise ekspeditsiooni, kuid mitte esimest.